Bijna - Reisverslag uit Mijdrecht, Nederland van Christiaan Letschert - WaarBenJij.nu Bijna - Reisverslag uit Mijdrecht, Nederland van Christiaan Letschert - WaarBenJij.nu

Bijna

Door: Chris

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

19 November 2007 | Nederland, Mijdrecht

Jaja, het is bijna zover,

De 21ste van November om 7.15u. in de ochtend vliegen Mats en in naar Australië.

Het komt nu wel heel dichtbij en het wordt nu toch wel spannend. Natuurlijk hebben we er heel erg veel zin in want we wachten er al zolang op en daar is het nu lekker zomer (± 40°C), maar daarentegen is het wel heel erg om alle mensen hier in Nederland te missen

We laten nog meer van ons horen!!

P'z (K)

• 19 November 2007 - 15:16

Jeffrey Vorstelman:

cker lekker weer man:D daar doe je het voor tog;)
    Maar ga jullie ook wel heel erg missen:S
    Gelukkig zijn jullies snel weer terug!!

p'zz xx Jeff

• 20 November 2007 - 12:21

Liesjeee:

Heel veel plezier schatjes!! (L):P Neem wat lkkr weer mee, en een kanger0e, want die heb ik altijd al willen hebben (A) Oja en uggs natuurlyk whaha :P nee ho0r geintje, ook al zag ik jullie niet meer vaak , toch ga ik jullie missen hoor ;)

Kuss die gekke Barbie

Liesje

• 20 November 2007 - 18:32

Sander:

JA dikke lekker chillen daar met Foster bier;)! Nu moet ik maar ff fabelachtige traptechnieken vertonen;) kan jan tenminste verhaaltjes schrijven:P!!

• 20 November 2007 - 20:12

Fleur:

Agghhh lekkerste Chrisseeboy!
    Ik kom dan toch gewoon even een uurtje bij je langs in australie gaat best lukken joh, dat ticket heb ik zo bij elkaar gespaard =)
    Maar wel kut he, is het net zo gezellig met elkaar, leren we elkaar net kennen, moet je meteen weg, naja als je terug bent ga ik wel weer even in je bed liggen voor jou =) en dan hoopje op de foto..:D altijd leuk.
    naja lekkert
    superveel plezier daar, en ik zal aan jullie denken!
    hele dikke kus(K)
    (L)xx

• 20 November 2007 - 20:58

Marjolein:

Chrisjeee :)
    Ik wilde je stiekem nog heel ff een lief kusje geven (A) En je veel plezier wensen.. en alles wat ik al gezegd heb net :P

Heeele dikke kus! (K)(L)

• 21 November 2007 - 13:04

Lennaert:

Kleine Jan,

vannacht was echt super gruwelijk geworden man! Gelukkig hadden we alles net optijd af voor die actie!:P Jammeer dat wij niet konden wachten totdat jullie het vliegtuig in moesten, maar nu kon je teminste ff zonder die mongolen afscheid nemen!;)

Ik ga jullie echt missen man!!

Dikke kus!

• 21 November 2007 - 14:45

Steve:

Ey brada van me alles lekker dan? Waar vlieg je nu?:P Ik ga je wel missen ouwe pik. 6 Maanden geen ruzie in huis :P word saai zo zonder jou! Maak er een paar dope maanden van maar dat zal jullie wel lukken denk ik ;) Lekkere dikke smak (K) (jahaaa die moet je nu missen van je lekkere broer :P) en spreek je snel kerel! LAAAATERZZZZZZ (K)(L)(K)

• 21 November 2007 - 21:37

Pap En Mam:

Hey scheet,
    hier is het nu kleinekindertjesbedtijd (dus voor ons:-),22.30.Over 2,5 uur zit jullie grootste etappe erop.En als ik morgen in de tandartsstoel pijn zit te lijden bij een druilerig regentje liggen jullie lekker zonder dekbed in een heerlijk australisch bedje te zweten.En als wij weer naar bed gaan,liggen jullie denk ik lekker op het strand?
    Geniet ervan en wij laten weer wat horen.
    groetjes pap en mam en een dikke kus

P.S.we missen je nu al

• 22 November 2007 - 06:55

Tom Schinning:

Na een zeer lange dag die begon rond 2 uur s'nachts. Zijn jullie nu toch eindelijk aangekomen (zo geloof ik). Hier in het donkere maar toch nog best gezellige mijdrecht valt niet veel te beleven.

Ik wens jullie een fijn verblijf, geniet ervan. En ik hoor wel van jullie!

P.s. Niet met collect calls bellen, die accepteer ik toch niet!:P:D

Tom

• 22 November 2007 - 11:27

Mam:

hoorde net(om 10.45),dat je goed bent aangekomen.Het tijdsverschil is dus geen 9, maar 10 uur.Dus lekker slapen zometeen.
    Kus mam

• 23 November 2007 - 08:36

Marcel (je Oom):

He jongen. Lees dat je goed bent aangekomen. Mooi. Hou je haaks, veel plezier en we houden contact.

Greetz, Marcel (en TANTE Esther natuurlijk :-))

• 30 November 2007 - 20:35

Winkel:

ey suc6 man morgen top wedstrijdje moeten we eff winne.