Gefeliciteerd
Door: Chris
Blijf op de hoogte en volg Christiaan
06 Maart 2008 | Australië, Byron Bay
17 jaaaaaaar OUD alweer gek;)!!
Gefeliciteerd vanuit Australie
Kusje Mats en Chris!!
06 Maart 2008 - 05:49
Tom....SCHINNING:
Hahaha het zijn ook een stelletje ouwe gekken met z'n 2-en:D, Heel erg bedankt man:P dat er toch nog ff tijd is om er aan te denken:D!!!
Over zowat een maandje ben jij ook alweer jarig, maar dan hoor je nog wel wat van me:D!
Bedankt!(K)!!
Tom(metje) -
06 Maart 2008 - 08:15
Thomas:
chef, vermaak je je een beetje daaro?..
met de A2 gaat het goed man heb je het gehoord? 3 punten los op nummer 2:P.. ik speel niet meer zo veel bij zaterdag 2, beetje jammer!.. maare je moet weer ff trg komen dan kunnen we weer een biertje doen in de kantine man:D.. nelly en G samen:P haha ik spreek je later -
08 Maart 2008 - 14:32
Meike:
heyho was geht so bei dir??? Wie ist es so in Australien??? -
27 Maart 2008 - 10:59
Pamela Anderson:
nog heel even en jullie zijn alweer thuis ik begin al met aftellen... nog maar 50 dagen!:D
HVjullie! -
28 Maart 2008 - 06:07
Pap:
Hey kerel, van harte gefeliciteerd. Ga je nog een feestje geven daar ? Dat doen we natuurlijk ook als je weer terug bent :D. Een fijne dag en groetjes uit een mistroostig Nederland. -
28 Maart 2008 - 09:04
Herman:
Gefeliciteerd. Dat je je verjaardag in Australie kunt vieren. Heerlijk.
Veel plezier up north. -
28 Maart 2008 - 09:51
Jeff:
yooo chris,
Gefeliciteerd jonge, 19 jaar ouwe man;) haaha
Ga je het nog lekker vieren daar?? Heb je daar een feestje en straks hier ook weer;)
Nou have fun Mate!!
en natuurlijk groetjes en knuffel aan Matssie hea!
Jeff -
28 Maart 2008 - 13:37
Heidi:
Hey schat, gefeliciteerd met je verjaardag.En nu een nachtje in de Bus op naar Whitsunday om daar lekker te zeilen.Heerlijk!!
Veel plezier
Mam