Begin van "The Trip"
Door: Chris
Blijf op de hoogte en volg Christiaan
03 December 2007 | Australië, Matcham
Het weer hier is zeker lekker (35-40 graden). Vanaf 1 December is het hier officieel ZOMER. Dus vanaf nu is het hier alleen nog maar 30 graden of hoger;)!! 4 December beginnen we onze trip bij Bondi Beach (Sydney). Daar zitten we tot de 17e van december en daarna reizen we naar het noorden.
De 2e stop is in Newcastle en daarna weten we nog niet. We hebben wel een boekje waar leuke ideeen instaan voor een trip van Sydney naar Cairns dus daar zullen we veel vandaan halen.
Als we in Bondi zijn gaan we ff wat fotoos op de site zetten (ook al zijn dit er nog niet heeel veel).
Maar dat is om jullie te laten zien hoe mooi het hier is;)
Love You
Kus
Mij
03 December 2007 - 06:04
Frans:
Ha die Chris,
Klinkt goed allemaal. Dat van het weer en zo...en dat jullie reis nu echt gaat beginnen. Ik ben erg benieuwd naar jullie foto's. Ik wens jullie "a very nice trip".
Dikke kus,
Pap -
03 December 2007 - 06:41
Frans:
Ha die Chris,
Ben ik nog even. Ik heb nu voor de 2de keer geprobeerd een berichtje op de 'site' van Mats te zetten. Om de 1-of-andere reden lukt dat niet. Daarom via jouw 'site': wens Mats ook een hele fijne 'trip' en doe 'm de groeten.
Pap -
03 December 2007 - 10:14
Steve:
EEEYYYY lekkerding van me ;) dus de trip gaat nu beginnen? vet hoor maar je zou toch nog het vuurwerk checken in sydney of ben ik nou gek? :P En trouwens als je weer eens in je hotmail bent stuur die vriendelijke vriend die je scooter wilt kopen is een mailtje want ik heb nog steeds niks van em gehoord :). Beetje jammer natuurlijk. Ik spreek jou snel weer ouwe maak er iets vets van he ;) spreek je gauw (K) laaterzzzzz -
03 December 2007 - 11:15
Coach:
Je wordt gemist Lets, niemand die die bal er even lekker inkletst van 30 meter....fijne zomer gewenst en geniet van het echte Australische 7 gerechten diner...een pizza en een sixpack!
03 December 2007 - 12:02
Myrthe:
heeej chris :) hebben jullie het leuk? pas je wel een beetje op mijn kleine broertje :P
Have Fun!!! kuss -
03 December 2007 - 15:08
Jos:
Hey Chris
Leuk om te horen dat het goed gaat met je. Het biertje na de wedstrijd is niet hetzelfde zonder jou.We blijven je volgen. Veel plezier daar. -
03 December 2007 - 15:19
Sander:
zoals bob al zei het was helemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal niks zaterdag!! We zullen ff winnen tegen Jong Holland;)!! Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao -
03 December 2007 - 20:45
Rob (VW, BMW, Spit):
Hallo Chris, dus jullie komen eindelijk van je luie reet af en gaan op pad.:P. Goed man, ik hoop dat het een mooie trip wordt en dat ie onwisbare indrukken achterlaat (en wat foto's zodat wij ook even kunnen kwijlen). Gaan jullie ook nog naar het binnenland of maken jullie alleen een rondje kust.(K)Enfin, we horen het wel wat het is geworden. Veel reisplezier voor jullie beide en tot horens (P).
Je ziet, ik heb er zo af en toe wat letters tussen gezet. Ik heb geen idee wat het betekent, maar iedereen schijnt het te doen. -
04 December 2007 - 08:45
Ineke:
Hoi Chris,
Heerlijk joh. +35 graden, Hier is het nat en koud. Heel veel plezier in Bondi beach. Geniet er van. Tot later. -
04 December 2007 - 09:26
Mam:
Ha die Chris,
wat een heerlijk weer daar zo. Hier is het maar niks(koud en soms erg nat). Veel Plezier en tot het volgende berichtje. Pas goed op elkaar
Dikke kus
mam -
04 December 2007 - 21:05
Marjolein:
Heej chris!
't klinkt allemaal erg goed! Zomer.. zou ik ook wel willen haha!
Nou geniet ervan en een heeele dikke kus! -
05 December 2007 - 13:04
Liset:
Zomer? De omgekeerde wereld dus!
Het begint hier al een klein beetje de winterkant op te gaan. Ben erg benieuwd naar de foto's dus zet die er maar zo gauw mogelijk op. Veel plezier en geniet van het lekkere weer!
Liefs, Lisette -
07 December 2007 - 17:42
Tom:
Tis wel lekker zomer bij jullie, maar pas je wel op met al die bosbranden daar:P, het was op het nieuws en moest meteen aan jullie denken... anders moet je gwoon een tijdje op het strand verblijven;) kan weinig in de fik vliegen