Bondi Beach - Reisverslag uit Sydney, Australië van Christiaan Letschert - WaarBenJij.nu Bondi Beach - Reisverslag uit Sydney, Australië van Christiaan Letschert - WaarBenJij.nu

Bondi Beach

Door: Chris

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

08 December 2007 | Australië, Sydney

Hallooooo mensen,

We zitten nu in Bondi Beach zoals de meeste mensen wel weten.

We hebben vandaag voor het eerst een paar uur "gesurft" maar het is toch wel iets moeilijker dan verwacht;)!!

Natuurlijk keek iedereen op het strand wel z'n ogen uit, omdat wij deden alsof het niks is. Maar dat is logisch.

Over de fotoos: Mijn camera is ingesteld zodat elk bestand ongeveer 2,5 MB is en op de site kunnen alleen foto's van 2 MB of kleiner dus helaaaaas, de foto's kunnen niet op deze site.

We zetten er nu een paar op hyves maar dat gaat echt heeeeel langzaam. Dus dan moeten we heel veel internet-minuten kopen. We zetten er wel een paar leuke foto's op.

Gister zijn we ook naar de "Sydney-tower" geweest. Zeker mooi uitzicht over de hele stad/haven.

Verder gaan we binnenkort nog een keer naar darling harbour en kings cross, en natuurlijk op het strand liggen en surfen.

Meer in het binnenland zijn de blue mountains. daar gaan we ook nog een tripje heen maken. Maar daarvan komen de fotoos later

Jullie horen snel weer van onsss

Ciaoo (K)

Love

• 08 December 2007 - 08:34

Mam:

hé wat jammer van de foto´s. Dan maar onze fantasie laten werken.Hoewel ik jullie wel graag op een surfplank gezien had.
    veel plezier en tot gauw
    kus mam

• 08 December 2007 - 08:57

Lysanne:

Oeeeh gesurft (H) Ik zei toch ook al t valt best tegen haha Ik denk alleen wel dat de golven beter zijn in Australie dan Tenerife :P Nog stééds geen haai gezien?!? :O

Ik ga zo naar Londen tot en met de 17e!! :D Mn Australische vriendinnetje weer opzoeken!

Kussss(L)

• 08 December 2007 - 09:02

Lysanne:

Oh en idd jammer van de foto's..! Volgens mij willen jullie gewoon niet laten zien dat jullie eigenlijk niks van dat surfen bakten (A)

• 08 December 2007 - 09:11

Tom:

....JALOERSSS!!!!!:D

• 08 December 2007 - 09:12

Steve:

Heey broertje,

zoals mams je net al een email stuurde, ik kan die gozer niet bereiken. Maar da even terzijde :P kut van die fotoos zeg, ik wil ze zien en niet pas over een half jaar ;). Sufse en ik ga nu ff naar je hyves surfen om te kijken naar de fotoos Laaaaterzzzz ouwe (K)

• 08 December 2007 - 09:24

Pap:

Hé James Bond(i) :D,
    Klinkt allemaal naar meer: strand,surfen site-seeing Sydney. Hoe bevalt het overigens in zo´n Hostel ? Of komen jullie daar echt alleen maar om te slapen ? Dan ben je er vast nooit lang :P
    Genietse.
    Dikke kus, Pap

• 08 December 2007 - 09:33

Nick Van Asselen:

Eeh jongen. Dus je hebt het wel naar je zin zo te zien man ;)! Haha kheb nog nooit gesurfd man, vet zeker? Jammer van die foto's man.

Succes daar ouwe
    Tjoww.

• 08 December 2007 - 09:52

Thomas:

Hey A2 Kampioen:D..goed ff wat van je te horen man:D..jammer dat ik geen foto's kan zien maar ik zal je hyves in de gaten houden!!.. vandaag is hier alle voetbal afgelast:S..ik heb 2 keer in de zaterdag 1 mogen keepen:D..ging heel erg goed!!..niet verwacht maar tog:P.. heel veel plezier nog daar G..en we missen een goeie voetballer;)..later thomas

• 08 December 2007 - 10:14

René Cobussen:

Ik wil je ook wel ff zien op een surfbord(je) chris!
    Laterz.
    Nog een tafelvoetbal daar?

• 08 December 2007 - 10:17

Eva:

Klinkt goed mannen!
    Tot over een paar weekies!
    xxx

• 08 December 2007 - 15:37

Bernd:

Chris,
    old school surfdude! Vet hoor surfen! Ik moet eerlijk zeggen, ik ben zeker jaloers op je. Het mooie landschap, de golven, de stranden, de cultuur en DE DAMES;-)
    Jongens, doe het rustig aan, maar niet te rustig. So rock on and keep it simple!

• 08 December 2007 - 15:42

Ravik:

Ey man! MOEILIJKE foto :P Geniet van je vakantie en je moet daar zeker een keer gaan vissen ;)

Laturr

• 08 December 2007 - 17:48

Bas:

Gozert, mail ze anders ff naar mijn hotmail toe, kan je er ongeveer 4 per keer sturen, dan stuur ik ze wel in het klein weer terug.
    Veel plezier daar, geniet van het lekkere weer want hier is het al een aantal dagen klote!

LATER!!!

• 08 December 2007 - 20:24

Nicole:

hee hee!

Ik zat gister te denken, laat ik binnekort chris is mailen hoe die het heeft, toen ik vandaag een mail kreeg;) dus nou lees ik als nog hoe je het hebt!! klinkt echt super allemaal hoor! jammer dat ik toch niet mee ben..;) zal gauw is op je hyves kijken of der al leuke plaatjes op staan!

nou heel veel plezier verder nog, en succes met surfenn!!:D

xx.

• 09 December 2007 - 12:40

Myrthe:

Leuke foto's op je hyves!jammer dat het er maar zo weinig zijn idd! maar het duurt idd lang he! kom je volgende keer ff gedag zeggen als mats de webcam aanheeft :P

kus myrthe

• 11 December 2007 - 10:02

Dorian:

Heey chris, Sounds great:)zon zee en strand.. :)

xxx