Happy new Year in Sydney
Door: Chris
Blijf op de hoogte en volg Christiaan
21 December 2007 | Australië, Newcastle
Ik zit nu in newcastle en ben hier een beetje aan het genieten van het lekkere weer. Want hier is niet zo heeeeel veel te doen.
Toch hebben we vandaag een "bush & eco-tour safari" gedaan, dat was echt SUPER vet. We begonnen met Sand-boarden (toch nog een soort wintersport hier alleen dan van hele stijle duinen af.
Daarna hebben we surflessen gehad en gesnorkeld.
Daarna hebben we nog op de Myall Lakes gekayaked.
Echt een superleuke dag.
Nu zit ik hier nog tot maandag en dan ga ik richting port stephens tot de 29e.
Dan probeer ik terug te reizen voor nieuwjaar in Sydney.
Maar jullie horen snel weer van me
KUS
hou van jullie
Joe
Chris
21 December 2007 - 07:50
Jasper :
Yoo chris..
Zo te horen echt genieten daar man!!
Echt mooi om allemaal gezien en meegemaakt te hebben.
Hele fijne dagen vast en genietse...
Ik spreek je,
Jap -
22 December 2007 - 09:22
Frans:
Hallo vakantieganger. Ik zie dat je je niet verveelt, ondanks "dat er niet zo heeeeeeel veel te doen" is ;-)
Sandboarden,surfen,snorkelen,kayaken. Volgens mij heb je ´t wel naar je zin. Nou geniet er maar lekker van. En dan natuurlijk Silvester in Sydney :D.
Dikke kus en groet aan Mats.
Pap
24 December 2007 - 10:52
Heidi:
nou, als het goed is, zit je nu in het regenwoud. Kijk uit voor enge beesten daar zoals slangen, muskitos en vooral spinnen:). Fijne kerst en tot gauw!
liefs
mam -
24 December 2007 - 12:50
Theo,Ginnie& Kevin:
Hoi chris,alles goed zoals ik kan lezen. we wensen jou en mats een hele goede kerst,en een goed uiteinde en een goed begin voor 2008. veel plezier. groetjes. Theo -
25 December 2007 - 08:40
Myrthe En Familie:
Heej chris!!! Merry Christmas!!!!!!!!!k hoorde dat jullie een lekker kerstmaal hadden gemaakt gister ;)
kuss