Merry X-mas and a Happy New Year
Door: Chris
Blijf op de hoogte en volg Christiaan
25 December 2007 | Australië, Sydney
Ik zit nu in Port Stephens (anna bay) midden in de jungle een een bungalow.
We spotten de hele dag koala's vanaf onze veranda. Nog geen een gezien..maar dat komt wel;)!!
We zijn gister uitgeweest voor kerst. In een country club in shoal bay. Daar hebben we mensen leren kennen waarmee we de komende week gaan jetskieen en surfen!!
Dus deze week word zeker leuk.
Maar ik wens iedereen fijne dagen en een goede jaarwisseling.
Spreek jullie allemaal heel snel weer
Kusjess
Hou van jullieee
Chris
25 December 2007 - 10:02
Marjolein:
Heel vrolijk kerstfeest :D
En natuurlijk alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst.
Veel plezier!
Dikke kus,
Marjolein -
25 December 2007 - 11:54
Dorian:
Jij ook een vrolijk kerstfeest:) en alvast gelukkig nieuwjaar.
Keep lookin for the koala's:P
Bye
XxX
Dorian -
25 December 2007 - 13:37
Stefan:
Eey lekkerding,
hele fijne kerst ouwess en een heel gelukkig nieuwjaar :D niet teveel aan die koala's zitten :Pen doe rustig aan ouwe groeten aan matsiebatsie
laaaaaterzzzzzzz(K) -
26 December 2007 - 10:59
Rens (Skippy):
'G' Jullie ook goede dagen toegewenst en veel plzier met O&N. Trouwens heb je al skippy's gezien ;)
Veel plzier nog!
Laterz -
26 December 2007 - 12:43
Tom:
Kerel, ik wens jou een heel fijne kerst toe! en als ik je niet meer spreek natuurlijk ook een heel erg gelukkig nieuwjaar toegewenst
veel plezier met surfen en jetskiën!
(K)Tom -
26 December 2007 - 13:24
Tom, Conny En Cas:
leuke kerstdagen?! op naar oud en nieuw!
wordt t sydney?? in ieder geval veel plezier!(maar we denken dat dat wel goed zit!) wij knallen erop los op 12 uur, goed opletten dus!!?? de beste wensen alvast voor 2008!
X! tom, conny en cas -
26 December 2007 - 13:38
Lisette En Bas:
heee kanjer!!
Wij zijn blij dat het leuk is daar ver weg! We hopen dat je een ontzettend leuke kerst en oud en nieuw gaat krijgen:D! Have fun en als je maar lang genoeg wacht zie je de koala's vanzelf wel;)! Dikke kus Bas en Liset -
31 December 2007 - 11:44
Rob:
He, Chris en Mats, het is bijna zover bij jullie (locale tijd Amsterdam 12.40 uur). Bij deze een gelukkig 2008 gewenst en een spectaculaire jaarwisseling.
Veel plezier met jullie verdere vakantie.
Groetjes en tot ziens. Rob.
31 December 2007 - 12:27
Coach:
G'day mate! Nog een half uurtje voor je maar alvast een heel fantastisch 2008 gewenst. Veel plezier nog down under maar kom in 2008 maar snel weer ballen bij Argon A2. Mazzel!!! -
31 December 2007 - 20:04
Rollie:
Gelukkig nieuwjaar Gappie:P
Maar jij ligt denk nog met een kater op bed ;) ? -
07 Januari 2008 - 15:55
Deniece:
haaj Chrissie :D
jij ook nog een gelukkig nieuwjaar! egt zo vet dat je daar zit ben egt jaloers.. nog heel veel plezier daar nog;)
kusjee(K)