Ja - Reisverslag uit Port Macquarie, Australië van Christiaan Letschert - WaarBenJij.nu Ja - Reisverslag uit Port Macquarie, Australië van Christiaan Letschert - WaarBenJij.nu

Ja

Door: Chris

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

08 Januari 2008 | Australië, Port Macquarie

Helllooo everybody,

We zitten nu in Port Macquarie. Weer een stukje noordelijker dan Newcastle en Port Stephens.

We zitten in het Ozzie Pozzie hostel. Leuk hostel. Alleen een beetje chagerijnig personeel. Maarja, misschien omdat ze ons lastig vinden:P..

We gaan hier kayaken en kameel rijden op het strand(H).

Het water is hier niet zo helder als we tot nu toe hebben gehad omdat het hier voordat wij aan zijn gekomen een tijd geregend heeft.

Nu schijnt de zon weer omdat wij hier zijn (zonnetjes in huis;)).

Dus hopen op helder water de komende dagen. Komende maandag reizen we weer verder naar het noorden.
Jullie krijgen wel te horen waar we dan aangekomen zijn.

Kuss XX

Love

Chris

• 08 Januari 2008 - 05:49

Frans:

Hey kerels, geen last gehad van de overstroming in het noordelijk deel van NSW? Vast niet, anders hadden we het wel gehoord. Veel plezier met kayaken en bij de kamelen.
    Groetjes, Pap

• 08 Januari 2008 - 12:11

Ravik:

Ey, Chris beste wensen nog man! Hoop dat je het nog naar je zin heb zo ver van huis. Nog veel plezier en ik spreek je als je weer terug ben!

Laters

• 08 Januari 2008 - 19:09

Anne:

Yo le petit,
    Wel vet gast australie, en het ozzie pozzie hotel:D haha helemaal af;)
    Maar goed dat je het daar zo tof hebt, k spreek je wel als je weer thuis bent.

Hooi Hooi

• 09 Januari 2008 - 08:37

Heidi:

Hou je goed vast zo hoog op een kameel´t schijnt erg wiebelig te zijn.
    Veel plezier
    groetjes mam

• 09 Januari 2008 - 16:53

Kitty:

Ha die verre buurman

Nog een heel gelukkig nieuwjaar van ons allemaal gewenst en wij blijven je verhalen volgen. Geweldig wat jullie allemaal meemaken
    Groetjes
    Gerrit Jan Kitty, Sander en Melinda

• 13 Januari 2008 - 19:08

Tom En Conny:

beetje laat maar desalniettemin de beste wensen voor 2008.zijn benieuwd of jullie al op een kameel hebben gezeten.. hebben zelf deze ervaring in egypte gehad. Geen last gehad van extreem veel water?? dat was hier op t nieuws. Dochter (tessa) van vriendin vertrekt samen met haar vriend (robbie) a.s. dinsdag voor een jaar naar australie. heb ze ook jullie site gegeven. jongens, heel veel plezier! we horen graag weer van jullie! groetjes!