Duiken
Door: Chris
Blijf op de hoogte en volg Christiaan
17 Januari 2008 | Australië, Coffs Harbour
Hier is alles prima..In nederland ook nog steeds?
Mats en ik beginnen morgen aan onze 4-daagse duikcursus voor onze PADI (duiklicentie)
De 1e dag is theorie
De 2e dag is oefenen in een olympisch zwembad
en de 3e en 4e dag zijn 4 verschillende duiken in de oceaan. Zwemmen met haaien turtles enz. enz. Maar ik ga foto's onder water maken dus jullie krijgen alles te zien en te horen
Mis jullie
Spreek jullie snel over hoe het was
Love
17 Januari 2008 - 12:44
Sander:
dopeeeeeeee hoor pimp -
17 Januari 2008 - 14:34
Jeffrey V:
haha leuk man:D
Hoop dat je niet wordt opgegeten, zou zonde zijn;) Kunne we straks samen een keer duiken, ik heb ook licentie;P
p'zz 1love -
17 Januari 2008 - 14:51
Sandra:
Hoi haai.
Hai Chris,
Veel plzier en succes met de theorie!
Groetjes aan Mats.
18 Januari 2008 - 16:03
Frans:
Hallo down-onderduikers. Ook hier alles OK (op het weer na dan). Leuk mannen, dat duiken. Kan je in toekomstige vakanties leuk gebruik van maken. Kijk wel uit voor die haaien. Vooral voor die ene, je weet wel, die met die sjerpe tandjes ;-). En wat die foto´s betreft, ´say cheese´ is onderwater niet aan te raden. Dan maar even niet lachen. Ik ben ondertussen wel erg benieuwd naar de foto´s. Kan je echt helemaal niets plaatsen op deze site ?? Nou, in ieder geval veel plezier en groeten aan Mats.
Pap
18 Januari 2008 - 19:24
Steve:
eey lekkerding,
hoe was de theorie? ;) dikke shit man!! maar pas wel op dat je niet opgegeten wordt ouwe :P en veel fotoos maken ;) spreek je snel, laaaaterzzzz (K)
ps wij missen jou ook (a) -
18 Januari 2008 - 19:51
Theo,ginnie& Kevin:
Heel erg gaaf man,hoop dat je erg veel plezier heb,en laat gauw de foto's zien want het lijkt mij zo mooi daar onder water. Heel veel plezier, en de groetjes van ons drieen.
25 Januari 2008 - 12:42
Anda :
Dat is weer eens wat anders dan PTA's maken nietwaar. Nog even en je kunt solliciteren bij de dierentuin van Steve Irwin. We zijn benieuwd. Ben je al een echte surf-dude?
Groetjes -
25 Januari 2008 - 17:46