Byron, Surfers Paradise & Brisbane - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Christiaan Letschert - WaarBenJij.nu Byron, Surfers Paradise & Brisbane - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Christiaan Letschert - WaarBenJij.nu

Byron, Surfers Paradise & Brisbane

Door: Chris

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

30 Januari 2008 | Australië, Surfers Paradise

Halloooo iedereen,

Eindelijk weer es een berichtje!!
Het gaat hier supergoed en we hebben onze PADI!!

Het weer is nog steeds lekker en nog steeds geen last gehad van het regenseizoen. We zitten nu in Queensland en we leven nu nog maar 9 uur later dan jullie in Nederland.

Afgelopen week zaten we in Byron Bay. (soort Salou) en nu zitten we in Surfers Paradise (soort Lloret)!! Over 1 uur gaat de bus naar Brisbane en daar zijn we van plan te gaan werken.

We hebben eindelijk een manier gevonden om jullie te laten zien hoe het hier is. We hebben een facebook(soort hyves voor BackPackers) en daar hebben we nu 33 foto's op gezet van mats' camera. Mijn kaartje werkte niet op deze computer dus ik probeer ze later nog.

De naam van onze Facebook is nu nog gewoon "Christiaan Letschert" maar die proberen we nog een keer te wijzigen zodat allebei onze namen erop staan.

Dus als jullie foto's willen zien moeten jullie even een facebook aanmaken en ons opzoeken op facebook.com

Ik laat snel van me horen&zien;)

Mis iedereen

Kus Love!!!

• 30 Januari 2008 - 10:09

Heidi:

Wat een leuke fotos! Heb je die van die haai onder water ook zelf genomen? Ik hoop het toch niet!!
    Geniet en werkse in Brisbane.
    Groetjes mam

• 30 Januari 2008 - 11:06

Herman:

Fantastische foto's. Werk ze in Brisbane en natuurlijk groetjes aan Mats.

(ff makkelijk maar zo doen jullie dat ook met nwe berichtjes toch???)

• 30 Januari 2008 - 11:24

Frans:

Leuk om eindelijk eens wat te kunnen zien. Geweldige foto's jongens. Maar, nu we de smaak te pakken hebben willen we natuurlijk NOG MEER FOTO'S.
    Zo, dus in Brisbane gaan de "men at work". Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen. Laat maar gauw horen als jullie iets hebben.
    Veel plezier in Brisbane. Werk ze en de groetjes aan Mats.

• 30 Januari 2008 - 13:00

Sander:

Lekker hooor G.. we hebben zaterdah trouwens 3-2 van ado gewonnen... kortom kampioen:P!!

Ltrr

• 30 Januari 2008 - 16:41

Steve:

Eey gozer,

ik ga snel je fotoos bekijken want pap heeft een facebook ;) Je weet nog niet wat voor werk je gaat doen? Have fun kerel en ik spreek je snel weer!! Laterzzz dikke kus (K) mis jou ook!

• 31 Januari 2008 - 23:32

Tom:

Tijdje niet meer gesproken! ik ben ondertussen al aan een baantje begonnen bij de lokale supermarkt...werd ook is tijd, M'n PTA's deze week staan er wel lekker voor(ik stel je ff op de hoogte van alles en nog wat)

Ook ben ik bezig je nu uit te nodigen voor dat FaceBook, met een beetje veel gefrutsel kom ik er wel... hoop ik.

Ik moet morgen ochtend ff uit zien te vogelen hoe het precies werkt en dan foto's bekijken!
    Ik ga weer ff afronden, tis onderhand 0:32 uur hier in the netherlands. en ik ga dan ook naar me nest...! Laat wat van je horen, krabbel maar raak en veel plezier nog

OiOi!

Tom